En kultur vi är stolta över

Vår kultur bygger på att alltid sätta människan främst – DQC:are, kunder som partners. Denna kultur är något som vi DQC:are är väldigt stolta över, vilket återspeglar sig i hur våra konsulter arbetar och agerar, och därför sticker vi gärna ut hakan och vågar påstå att det också är något som våra kunder lägger märke till och uppskattar.

Vi skulle kunna räkna upp en mängd tekniker, produkter, ramverk, programmeringsspråk, metoder, modeller och förkortningar som vi behärskar men vi vet samtidigt att det inte är vad man blir ihågkommen för. Vi prioriterar långsiktiga samarbeten, samt ömsesidigt förtroende i kombination med erfarenhet och expertis, då det är vad som räknas på slutraden.

Med både jämna och ojämna mellanrum ser vi även till att släppa våra telefoner, låter tangentborden vila och sliter blickarna från skärmarna för att ha kul tillsammans. Tillsammans som DQC:are men även tillsammans med våra kunder och partners. Instagramflödet nedan visar ett axplock av vad som händer hos oss, både på och utanför kontorstid.

Vi har levererat digitala samarbetslösningar sedan 2007 och finns geografiskt placerade i Stockholm och Göteborg. Kom gärna förbi och säg hej så bjuder vi en kopp kaffe och berättar mer om oss och vad vi kan. Våra adresser finner du på kontaktsidan.

 

DQC är en del av Fellowmind. Tillsammans är vi 1500 kollegor i sex europeiska länder med en gemensam omsättning på 200 miljoner euro. Den strategiska visionen är att under de nästkommande åren skapa en plattform med fokus på Microsoft Business Applications och Modern Workplace som ska stödjas av en multinationell arbetsstyrka på 2 500 personer. Fellowmind kommer framöver att fokusera på expansion genom förvärv och har som ambition att växa till en strategisk global topp-10-partner hos Microsoft. Den nya plattformen kommer att byggas vidare utifrån Fellowminds grundläggande synsätt där man sätter medarbetaren i centrum och målet att hjälpa kunderna i sin digitala transformation.


Vill du veta mer?