Nu söker vi Business Analyst till Göteborg Postat den 3 september, 2020 Nyhet

Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och vill gå mer mot att arbeta som Business Analyst, eller dig som redan har valt den inriktningen. Vill du bli en del av ett team där prestigen sätts åt sidan, där alla bidrar och där varje uppgift är viktig för att bygga goda samarbeten?

I rollen som Business Analyst kommer du vara ett viktigt stöd för våra kunder i deras digitaliseringsresa och du deltar under hela kedjan, från inledande diskussion med kund till leverans!

Vi ser det som meriterande om du:

  • Har högskoleutbildning inom systemutveckling eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
  • Är duktig på att sätta sig in i en verksamhet och förstå kraven och förändringsbehoven.
  • Har erfarenhet av att samla in och dokumentera krav för organisationens behov.
  • Är duktig på att driva, moderera och facilitera workshops.

Som Business Analyst hos oss erbjuds du ett omväxlande, utmanande och kundnära arbete. Hos våra kunder varierar ofta behoven och definitionsgraden, vilket på sikt ger dig en bred kunskap och värdefull förståelse för olika typer av lösningar.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du:

  • Gärna analyserar frågor och problem.
  • Har förmågan att uppträda tryggt och säkert vid presentationer och dialog med andra personer.
  • Du är utåtriktad, nyfiken och idérik och gillar att tänka utanför ramarna.

Skicka din ansökan via e-post till konsultchef Daniel Pryde (daniel.pryde[at]dqc.se) så snart som möjligt och märk den med ”Business Analyst” i ämnesraden. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av konsultchef Daniel Pryde på telefon 0761-453846 eller Eva Leinemar (HR & Culture Manager) på telefon 0708-241220.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss 

På DQC sätter vi alltid människan främst – oavsett om det gäller kunder, partners eller anställda. Här råder en stark social kultur där vi ser till att vi har roligt tillsammans, både på och utanför arbetsplatsen. Vi jobbar ofta med korta ledtider och hoppas att du vill vara med och bidra i våra framgångsrika leveranser. I vår kultur värdesätter vi även en bra balans mellan arbete och privatliv.

DQC är idag en av Sveriges största fristående aktör som är specialiserad inom Microsofts tekniker; Microsoft 365 och SharePoint.

Varmt välkommen till ett starkt satsande företag under tillväxt!


Dela gärna detta inlägg: