Fellowmind förvärvar DQC och stärker sitt erbjudande i Sverige Postat den 26 november, 2020 Pressrelease

Svenska DQC, specialister på Microsoft 365, blir en del av Fellowmind. Med DQC stärker Fellowmind sin närvaro i Sverige och får tillgång till DQC:s marknadsledande tjänster inom Microsoft 365 och Modern Workplace. DQC kommer att samverka med Fellowminds andra Sverigebaserade bolag Orango och Endeavor.

“Redan vid första introduktionen av Fellowmind blev det tydligt att vi har likvärdiga värderingar och en ömsesidig syn på vikten av att sätta medarbetaren i centrum” säger Jonas Andersson, VD på DQC. ”Våra kunders behov i deras digitala transformation blir alltmer komplexa. Att bli en del av Fellowmind gör det möjligt för oss att bredda vårt erbjudande och kunna tillgodose våra kunder även framåt. Sist men inte minst, detta hade inte varit möjligt utan DQC-teamets fantastiska engagemang. Jag är väldigt stolt över vad vi hittills har skapat tillsammans och jag ser fram emot vår kommande resa med Fellowmind.”

Emiel Putman, CEO på Fellowmind: ”Med tillägg av DQC:s kompetens inom Modern Workplace kan vi nu erbjuda ett integrerat förhållningssätt till våra kunder i deras digitala transformationsresa. Vi är mycket imponerade över DQC-teamets framgång och är glada över de likheter vi ser i vår syn på människan i centrum”.

Anna Kleine, Regional Director Sweden: “DQC har byggt upp ett starkt team av fantastiska konsulter och experter med mycket energi och entreprenörskap vilket är precis det vi söker på lokal nivå. Jag är övertygad om att tillsammans med DQC kommer vi nu kunna jobba i gemensamma projekt och stödja våra kunder i deras affärsutvecklingsutmaningar.

Efter förvärvet har Fellowmind 1500 anställda fördelat på fler än 30 kontor i sex europeiska länder. Den svenska regionen består av 350 medarbetare med kontor på sju orter. Förvärvet är en del av Fellowminds tillväxtstrategi i samarbete med FSN Capital V*

* 1 FSN Capital GP V Limited agerar i egenskap av huvudpartner för och på uppdrag av var och en av FSN Capital V L.P., FSN Capital V (B) L.P. och FSN Capital V Invest L.P.

Om DQC
DQC är en certifierad Microsoft Gold-partner som levererar värdeskapande samarbetslösningar inom Microsoft 365. Med hjälp av våra team och stort fokus på samarbete når vi uppsatta mål samt förväntade resultat i er verksamhet. Vårt heltäckande erbjudande inom samarbetslösningar omfattar allt från strategisk rådgivning till projektgenomförande och förvaltning. DQC bildades 2007 och har 62 medarbetare på kontor belägna i Göteborg och Stockholm. Läs mer på www.dqc.se.

Om Fellowmind
Fellowmind ser relationer mellan människor som kärnan i en digital framtid. I deras vision är det teknologi som möjliggör meningsfulla relationer. De tror på vikten av att göra digitala interaktioner som känns mer mänskliga, intuitiva och personliga. Vidare vill Fellowmind att folk, tack vare automation, ska kunna spendera mindre tid på enformiga och manuella uppgifter, och att digital teknologi därmed ska skapa tid och utrymme för mer värdefulla och meningsfulla relationer. Fellowmind bildades år 2005 och har växt till en grupp med kontor i Tyskland, Nederländerna, Polen, Danmark, Sverige och Finland. Fellowmind har 1500 anställda och en total omsättning på 200 miljoner euro. Läs mer på www.fellowmindcompany.com.

Om FSN Capital
FSN Capital grundades år 1999 och är en av norra Europas ledande rådgivare inom privatkapital med hantering av 2125 miljoner euro. FSN Capital Funds fokuserar på att göra direktinvesteringar i företag med verksamhet i norra Europa värderade mellan 50–300 miljoner euro. FSN Capital Funds ämnar åstadkomma denna transformation på ett ansvarsfullt sätt genom interaktion med alla våra investmentbolag, med specifikt engagemang för deras anställda, leverantörer, lokala samhällen och den bredare miljön. Läs mer på www.fsncapital.com.


Dela gärna detta inlägg: