DQC rivstartar året med nyrekryteringar till flera roller Postat den 18 februari, 2020 Pressrelease

Nu rivstartar vi 2020 genom att välkomna flera nya DQC:are och denna gång är det ett tillskott där samtliga är baserade på vårt Göteborgskontor.

Det rör sig dels om en utökning av vår konsultstyrka där vi får in utvecklare, UX:are och business analysts i form av Josh Gomez, Tim Håkansson, Mackenzie Bendefors, Nasser Mahmoudi, Christian Svalander och Johan Stridqvist. Vi ser även till att förstärka organisationen med en ny leveranschef, Jonas Häll, och två nya konsultchefer, Daniel Pryde och Amar Arnautovic, med anledning av vår starka tillväxt.

Jonas Häll får övergripande ansvar för hela leveransorganisationen bestående av samtliga konsultgrupperingar med resurskonsulter och inhousekonsulter, och har således samtliga konsultchefer på DQC som direktrapporterande till sig.

Daniel Pryde och Amar Arnautovic kommer som konsultchefer att ansvara för varsin konsultgrupp och vara högst delaktiga i vår fortsatta tillväxtresa genom att utveckla både affärer och konsulter.

Jonas Häll, tidigare Senior Business Developer på Atea, som tillträder som ny leveranschef på DQC säger:

– Att få hänga med på DQCs spännande tillväxtresa känns både roligt och utmanande. Mitt uppdrag är att skapa ännu bättre förutsättningar i leveransorganisationen, så att vi kan bygga vidare på den framgång som alla medarbetare redan har varit med och skapat. Ett hedersuppdrag som jag verkligen ser fram emot.

Jonas Andersson, VD på DQC, ser fram emot att välkomna alla nya DQC:are och säger:

– Jag tycker att det ska bli fantastiskt roligt att fortsätta att utveckla DQC tillsammans med våra nya kollegor, deras erfarenheter och energi blir ett fantastiskt tillskott i vår verksamhet.

För ytterligare information, kontakta:
​Eva Leinemar, HR & Culture Manager DQC
​Tel: 0708 24 12 20 eller e-post: eva.leinemar@dqc.se

Vill du också bli DQC:are?
​Besök www.thisisdqc.se och kontakta oss i dag!

För mer information om DQC, följ oss på

Hemsida
Newsroom
Twitter
LinkedIn
Facebook

DQC är en certifierad Microsoft Gold-partner som levererat värdeskapande samarbetslösningar inom Office 365 och SharePoint sedan 2007. Med hjälp av team och samarbete når vi uppsatta mål samt förväntade resultat i er verksamhet. Vårt heltäckande erbjudande inom samarbetslösningar omfattar allt från strategisk rådgivning till projektgenomförande och förvaltning.


Dela gärna detta inlägg: