DQC är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2020 Postat den 22 april, 2020 Nyhet

 

DQC är ett av 25 bolag i kategorin medelstora bolag som kammat hem en plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2020, enligt Great Place To Works årliga sammanställning. Kvalitetsutmärkelsen baseras på resultatet från medarbetarundersökningar samt organisationernas kulturinventering.

– Jag är så stolt över att vara på ett bolag där vi känner att det är roligt att gå till jobbet och att vi ständigt vill förbättra oss, både som kollegor och tillsammans med våra kunder. En plats där vi alla bidrar till att både skapa och utveckla den bästa arbetsplatsen, säger Eva Leinemar, HR & Culture Manager på DQC.

Ett av DQCs övergripande mål är att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser och vi deltar därför för andra året i Great Place To Works utvärdering av ”Sveriges Bästa Arbetsplatser”, där styrkor och utvecklingsområden som arbetsgivare kartläggs. Förutom att vi i hård konkurrens tagit oss in på listan över Sveriges bästa arbetsplatser överträffade vi föregående års redan fantastiska resultat i medarbetarundersökningen, och nådde ett förtroendeindex på 94%. Det som verkligen sticker ut är att 100% av de anställda håller med om att DQC är en mycket bra arbetsplats.

Våra medarbetare ger oss höga betyg inom alla dimensioner: trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap vilket är mycket glädjande. Att vi är med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2020 visar att vi arbetar rätt, långsiktigt och konsekvent med medarbetarfrågorna.

Tack alla DQC:are för att ni gör oss till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser!


Dela gärna detta inlägg: