Vad är en modern arbetsplats? Postat den 26 april, 2018 Blogg

Digitalisering, digitalisering, digitalisering – termen som dyker upp i de flesta sammanhang och situationer, men vad handlar det om egentligen?

Det är nog ganska uppenbart för många numera att detta är en mångfasetterad fråga. Vilken bransch verkar du inom, hur arbetar du i dag, vad vill du uppnå med din verksamhet och framför allt hur fungerar din målgrupp? Har du kunskap och insikt kring din målgrupps beteende? Och i så fall, kan du med din verksamhets processer, verktyg och system säkerställa att du möter din målgrupp enligt deras förväntningar?

Om du säljer produkter eller tjänster är det värdefullt att känna till att en majoritet av beslutfattare i dag lutar sig mot information som de kan finna online (webbsidor, sociala medier och nätverk etc) när de tar beslut kring inköp. De förväntar sig att få så mycket information som möjligt, när de väljer att konsumera den och att de får svar på sina frågor i de kanaler som de väljer. Är du inte närvarande där din målgrupp finns är du redan steget efter dina konkurrenter.

En förutsättning för att kunna jobba smartare och mer effektivt är att ha en modern arbetsplats, vilket handlar om att skräddarsy tekniken så att den passar våra behov och ändamål – inte tvärtom. Det blir allt viktigare att kunna jobba där man befinner sig för stunden och oavsett vilken enhet man använder. Vi på DQC vet hur Office 365 och SharePoint kan hjälpa dig på detta område, och du får gärna höra av dig till oss om du vill att vi berättar mer. Men vi erbjuder även ett kostnadsfritt white paper om du vill läsa mer om trenderna, utmaningarna och möjligheterna kring den moderna arbetsplatsen.


Dela gärna detta inlägg: